Φτιαγμένα με φυσικά συστατικά από τοπικούς προμηθευτές στην Ελλάδα. - Οι μπέγγλ μας έχουν καθαρό βάρος 120g. - Οι μίνι μπέγγλ έχουν καθαρό βάρος 60g. Όλοι οι μπέγγλ του Leo είναι vegan εκτός από 3 γεύσεις: - Κράνμπερι με Λευκή Σοκολάτα. - Τυρί Τσένταρ με Χαλαπένιο. - Μύρτιλο με Λευκή Σοκολάτα.
Ισχυρή μηχανή απομάκρυνσης φλούδας για μεγάλα και μικρά κομμάτια τυριού. Εκτός από το ιδανικό πλάτος κοπής, ο απογυμνωτής τυριού Weber προσφέρει ρυθμιζόμενο ύψος της λεπίδας ανάλογα με το προϊόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι φυσικές και πλαστικές φλούδες μπορούν να αφαιρεθούν βέλτιστα. Εγγυάται τη μέγιστη απόδοση προϊόντος.
Πλεονεκτήματα
Ισχυρός και με συμπαγή σχεδίαση
Ένας ειδικός κύλινδρος μεταφοράς τυριού και τέλεια ρυθμισμένες λεπίδες για βέλτιστα αποτελέσματα επεξεργασίας
Ιδανικό πλάτος κοπής για ισχυρή απομάκρυνση φλούδας από μεγάλα και μικρά κομμάτια τυριού
Λεπίδα με βίδες και προστασία λεπίδας στη θέση καθαρισμού
Μοναδικός κινητήρας με γρανάζι και γρήγορη στάθμευση
Επιλογές:
ειδικές τάσεις
Ικανότητα κινητήρα (kW): 0,75
Πλάτος κοπής (mm): 533
Ύψος (mm): 975
Πλάτος (mm): 605
Μήκος (mm): 916
Βάρος (kg): 230
Τροφοδοσία (V/Hz/A): 400/50/16
Πίεση αέρα (bar): 6
Το τυρί Ιβηρικό είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, γάλα προβάτου και γάλα κατσίκας). Σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διαχωρίζουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης από έναν έως τρεις μήνες, πιεσμένη ζύμη, συμπαγής μάζα αλλά όχι κλειστή, με μικρές κοιλότητες σε όλη την κοπή και χρώμα κίτρινο άχυρο σε φόντο ελεφαντόδοντο, λόγω της μείξης των τριών γαλακτοκομικών προϊόντων. Το ώριμο έχει από τρεις έως έξι μήνες.
Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά.
Χωρίς γλουτένη.
Μια πιατέλα τυριών για τους λάτρεις του βιολογικού – με φρέσκο, υγιεινό ποιοτικό τυρί. Αφήστε την ποικιλία μας να σας περιποιηθεί καθημερινά και να σας μεταφέρει στον βιολογικό αλπικό κόσμο.
Τυρί που παράγεται από βοσκούς που μετακινούνται. Αυτοί οι βοσκοί και τα κοπάδια τους περνούν 3 μήνες το καλοκαίρι σε υψηλές ορεινές περιοχές των Πυρηναίων, σε υψόμετρα που κυμαίνονται από 1000 έως 2300 μ. Η παρούσα χλωρίδα είναι μοναδική και προσφέρει ένα άρωμα, μια μοναδική φρουτώδη γεύση.
Παρέχουμε παράδοση σε όλη τη Γαλλία.
Το ιβηρικό τυρί είναι ένα τυρί με πιεσμένη ζύμη που παρασκευάζεται από μείγμα τριών γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα αγελάδας, γάλα προβάτου και γάλα κατσίκας). Είναι το πιο δημοφιλές τυρί στην Ισπανία και σύμφωνα με τις αναλογίες που καθορίζονται στην παράγραφο 4 του παραρτήματος I του Βασιλικού Διατάγματος 262/2011, της 28ης Φεβρουαρίου, με το οποίο εγκρίνονται οι κανόνες ποιότητας για τα τυριά και τα λιωμένα τυριά. Κάθε τυρί που διατίθεται στην αγορά με την ονομασία "Ιβηρικό", πρέπει να παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλα αγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου.
Ο τυρί τσένταρ είναι μια δημοφιλής ποικιλία τυριού που έχει την προέλευσή της στο χωριό Τσένταρ στο Σόμερσετ της Αγγλίας. Είναι ένα σφιχτό και λείο τυρί με ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Ο τυρί τσένταρ παρασκευάζεται από γάλα αγελάδας και έχει πλούσια, κρεμώδη γεύση, η οποία γίνεται πιο πικάντικη και έντονη με την πάροδο του χρόνου. Ο τυρί ωριμάζει συνήθως για αρκετούς μήνες για να αναπτύξει τη χαρακτηριστική του γεύση και την ιδιαίτερη υφή του.
Ο τυρί τσένταρ είναι γνωστός για την ευελιξία του και χρησιμοποιείται συχνά σε διάφορα πιάτα όπως σάντουιτς, μπέργκερ, μακαρόνια με τυρί και σαλάτες. Μπορεί να κοπεί σε φέτες, να τριφτεί ή να λιώσει, καθιστώντας τον κατάλληλο για μια ποικιλία μαγειρικών εφαρμογών. Ο τυρί τσένταρ ταιριάζει καλά με φρούτα όπως μήλα και αχλάδια, καθώς και με κράκερ και ψωμί.
Από την ίδρυση της εταιρείας, παρέχουμε στους φορείς του κόσμου του τυριού, από τον αγρότη μέχρι τον βιομηχανικό όμιλο...
Οι υφασμένες ύλες, από φυσικές ή συνθετικές ίνες, κόβονται και ράβονται κατά παραγγελία, ανταγωνίζονται στη συγκεκριμένη χρήση που ζητά ο πελάτης.
Εκτός από τη ζύμη πίτσας, μπορείτε να βρείτε και 100% τυρί Μοτσαρέλα, το οποίο είναι ιδανικό για επικάλυψη στην πίτσα.
Εκτός από την 100% Μοτσαρέλα, έχουμε επίσης το μείγμα Triple Cheese στη γκάμα μας. Αυτά τα τυριά Piazzola Pizza έχουν δοκιμαστεί αποκλειστικά για ‘την τέλεια πίτσα’.
Η παραλλαγή Μοτσαρέλα αποτελείται 100% από μοσχαρίσια μοτσαρέλα και λιώνει γρήγορα λόγω της κρεμώδους υφής της.
Η παραλλαγή Triple Cheese είναι γεμάτη γεύση, χάρη σε ένα μείγμα μοτσαρέλας, κόκκινης τσένταρ και τυριού Γκούντα. Για τους πραγματικούς λάτρεις του τυριού.
Ανακαλύψτε την επιλογή μας από καλάθια για την κουζίνα στο Vannerie d'Aujourd'hui. Από καλάθια ψωμιού μέχρι καλάθια αποθήκευσης, τα προϊόντα μας συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική για να προσθέσουν μια πινελιά γοητείας στον χώρο σας. Κατασκευασμένα από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε καθημερινή χρήση ενώ ταυτόχρονα ομορφαίνουν την κουζίνα σας. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας τώρα και εξοπλίστε την κουζίνα σας με στυλ χάρη στο Vannerie d'Aujourd'hui.
Τυρί που παρασκευάζεται από ωμό γάλα πρόβειου. Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό.
Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά
Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό, με τέλεια αλμυρή γεύση. Το εσωτερικό του είναι συμπαγές με μικρές ανώμαλες τρύπες από μηχανική προέλευση, χρώματος άχυρου και με κοντή αλλά όχι θρυμματιστή πάστα.
Προέλευση: Ζαμόρα
Τύπος γάλακτος: Ολόκληρο και ωμό πρόβειο
Τύπος παρασκευής: Ενζυματική πήξη
Πηγμένο γάλα: Ζωικό πήγμα από αρνί
Τύπος οικογένειας: Ωριμασμένο τυρί με πιεσμένη πάστα, μη μαγειρεμένο, με μούχλα/πλυμένη κρούστα
Ωρίμανση: Από τρεις έως πέντε μήνες.
Κατασκευασμένο αποκλειστικά στη Γαλλική περιοχή του Τζουρά, από ωμό γάλα και με παραδοσιακή μέθοδο. Όλες οι ρακλέτες μας προέρχονται από μικρές τυροκομικές μονάδες του Τζουρά που έχουν επιλεγεί ειδικά για την αυστηρότητα και την ποιότητα της δουλειάς τους.
Αυτό το τυρί, με βάρος 6 έως 7 κιλά, έχει στρογγυλό σχήμα και χρυσό χρώμα και απολαμβάνεται κυρίως λιωμένο...
Αφεθείτε στη μοναδική γεύση του Βιολογικού Τυριού Κατσίκας Chevr'Ardenne. Δημιουργημένο με φροντίδα και εξειδίκευση, το τυρί μας διαθέτει πλούσιες γεύσεις και κρεμώδεις υφές, ιδανικό για να αναβαθμίσει οποιοδήποτε πιάτο. Απολαύστε την ουσία της φύσης σε κάθε μπουκιά. Ανακαλύψτε την αληθινή ουσία του τεχνίτη τυριού.
Κάθε κομμάτι είναι 150 γραμμάρια παραδοσιακού Τυριού Τulum, φτιαγμένο με μεράκι.
Γεύση - Αυτό το τυρί είναι ένα από τα πιο πολύτιμα από τα παραδοσιακά τυριά Ariste που παράγονται σε αυτή τη γη με παραδοσιακές μεθόδους. Το Τυρί Τulum από το Ερζιντζάν παράγεται σε μαντριά που κληρονομήθηκαν από τους προγόνους. Στα πρόσφατα χρόνια, δεν έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την ίδρυση νέων μαντριών. Πολύ παλιά μαντριά έχουν ανανεωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και έχουν φτάσει μέχρι σήμερα.
Συστατικά: Περιέχει μείγμα γάλακτος από πρόβατα και κατσίκες και, ανάλογα με την εποχή, περιέχει μικρές ποσότητες γάλακτος. Παράγεται με χρήση μύκητα Şirden και αλατιού Kemah. Περιέχει τουλάχιστον 45% λιπαρά γάλακτος σε ξηρή ύλη.
Το Τυρί Τulum από το Ερζιντζάν αναμιγνύεται με άνηθο, αμύγδαλα και σπόρους κύμινου αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης. Μετατρέπεται σε μπαλάκια που είναι έτοιμα για κατανάλωση.
Χειροποίητο τυρί φτιαγμένο από παστεριωμένο γάλα κατσίκας και μαύρη τρούφα.
Τυρί σε κυλινδρικό σχήμα. Η πάστα του είναι συμπαγής και κλειστή, κάπως ελαστική. Το χρώμα του είναι ελεφαντίσιο με κομμάτια μαύρης τρούφας και ήπια γεύση τρούφας. Ωρίμανση 45 ημέρες.
Παρουσιάζει δυσανεξία στο γάλα.
Εξαιρετικό με μέλι ακακίας και τρούφα.
Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
Το τυρί από κατσικίσιο γάλα είναι ένα παραδοσιακό προϊόν που βρίσκεται στο ελληνικό ‘τραπέζι’ από την αρχαιότητα.
Παράγεται από 100% καθαρό κατσικίσιο γάλα που προέρχεται από ελεύθερης βοσκής κατσίκες που ζουν στα βουνά της Θεσσαλίας, και έχει τυπικό λευκό χρώμα.
Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ασβέστιο, ενώ διαθέτει μοναδική πλούσια γεύση και ευχάριστο διακριτό άρωμα.
Συσκευασία
Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε:
15 κιλά, 7 κιλά, 4 κιλά, 2 κιλά, 1 κιλό, 400 γρ, 200 γρ συσκευασίες, καθώς και σε κύβους ή μερίδες.
CADA και HMI με σύστημα οθόνης αφής
Scrapers; PTFE τροφίμων ποιότητας Teflon
Πνευματική βαλβίδα πνευματικού συστήματος
Μηχανή μαγειρέματος τυριού κενό; Διπλό μανίκι, κενό, ατμοσφαιρικό σύστημα πίεσης
Συμπαγής σχεδίαση
Η χωρητικότητα εξαρτάται από τον τύπο του προϊόντος
Η μηχανή μαγειρέματος είναι εξοπλισμένη με ηλεκτροπνευματικό σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος
Υψηλό σύστημα ομογενοποίησης με βαλβίδες έγχυσης ατμού
Σύστημα φιλτραρίσματος μηχανικού φίλτρου, για την εξάλειψη οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων υπολειμμάτων.
Σύστημα μεταφοράς αέρα υπό πίεση αποστειρωμένο.
Η δεξαμενή αποθήκευσης διπλού μανικιού έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί, να προστατεύει και να μεταφέρει το προϊόν στη μηχανή πλήρωσης
Μηχανή πλήρωσης, σφράγισης και καπακώματος με αποστείρωση UV φως ενσωματωμένο.
Σύστημα σερβομεταφοράς
Διαθέσιμες πιστοποιήσεις κατόπιν αιτήματός σας UL, CE, GMP, FDA, ASME.
Διαθέσιμα έγγραφα κατόπιν αιτήματός σας I.Q (Πιστοποίηση εγκατάστασης), O.Q (Πιστοποίηση λειτουργίας), P.Q (Πιστοποίηση απόδοσης).
Τυρί: Επεξεργασμένο
Τρόφιμα: Γραμμή παραγωγής
Το μπλοκ επεξεργασμένου τυριού τσένταρ Dana των 200 γρ είναι φτιαγμένο με αυθεντικό τυρί τσένταρ, βούτυρο, γάλα και άλλα συστατικά.
Το προϊόν έρχεται σε μπλε συσκευασίες με όμορφο σχέδιο, ιδανικές ως προϊόντα υψηλής κυκλοφορίας και ζήτησης.
Το προϊόν περιέχει γάλα και παράγωγα γάλακτος.
Δεν έχει σημασία αν είναι πασπαλισμένο σε ένα στιφάδο ή λιωμένο σε μια σάλτσα, το τσένταρ είναι το απόλυτο τυρί πολλαπλών χρήσεων. Χρησιμοποίησέ το για πρωινό σε ομελέτα, σε λωρίδες τυριού ως σνακ ή σε μια νόστιμη μηλόπιτα ως επιδόρπιο.